archived The Goldwasser / Rannenberg / Wade Trio 26/09/2022

The Goldwasser / Rannenberg / Wade Trio

Introductie

Franck L. Goldwasser is geen onbekende voor Europese en Amerikaanse bluesfans. De Frans/Amerikaanse zanger en gitarist, geboren in Parijs en sinds 40 jaar inwoner van het zonnige Californië, staat niet alleen bekend om zijn eigen bands, maar ook als een veelgevraagde sideman met grootheden als Sonny Rhodes, Jimmy McCracklin, Rick Estrin, Charlie Musselwhite, Sunnyland Slim, James Harman en nog veel meer.

Christian Rannenberg is zonder twijfel een van de meest toonaangevende bluespianisten ter wereld en heeft met hele resem aan blueslegendes gespeeld. Hij leerde van Blind John Davis, de populairste studiomuzikant van de jaren dertig, en werd ook begeleid door Sunnyland Slim, Henry Gray, James Booker en Willie Mabon. Christian bracht een aantal jaren door in Chicago en in Californië. Topklasse blues en boogie piano.

Samen met de Britse mondharmonicaspeler en zanger Roger C. Wade (Little Roger & The Houserockers / It Takes Two), die al 30 jaar zijn unieke spontaniteit, humor en podiumpresentatie naar podia in heel Europa brengt, hebben deze drie toonaangevende muzikanten hun krachten gebundeld.

Een zeldzame traktatie die u niet mag missen!

Line-up

Franck L. Goldwasser: zang, gitaar
Christian Rannenberg: piano
Roger C. Wade: mondharmonica